نقش تغذیه در یادگیری

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
مقدمه
تحقیقات نشان داده است که بسیاری از بیماریهای دوران بزرگسالی دانش آموز مانند دیابت، افزایش فشار خون، بیماریهای قلبی و عروقی، افزایش چربی خون و … به نحوه تغذیه وی در دوران مدرسه مرتبط است، بنابراین داشتن رژیم مناسب در دوران کودکی می تواند از بروز و یا شدت این بیماریها در بزرگسالی پیشگیری کند. در سنین مدرسه رشد کودک با سرعت کمتری ادامه می یابد، کمبودهای تغذیه ای در این سنین کودک را از رشد بالقوه ای که می تواند داشته باشد باز می دارد. در این سنین دانش آموزان جهت تامین نیازهای تغذیه ای خود به سه وعده غذای اصلی(صبحانه، ناهار، شام) و دو میان وعده (بین صبح تا ظهر و عصر) نیاز دارند.در این مقاله به همین موضوعات می پردازیم
ضرورت انجام پژوهش

صبحانه به دلایلی از جمله خاصیت آرام بخشی درابتدای روز و رفع گرسنگی وعطش سلول های بدن بخصوص سلولهای مغز تنظیم قند خون و تاثیر مسقیم آن بروزن بدن ... مهمترین وعده غذایی محسوب می شود همچنین مواد غذایی تشكیل صبحانه تاثیر بسزایی بر روی كارایی سیستم مغز و اعصاب دانش آموز می گذارد لذا این وعده غذایی نقش مهمی در یاد گیری مطالب درسی و تمركز حواس دارد ودر نتیجه پیشرفت تحصیل دانش آموز ایفامی كند این نقش بخصوص در زمینه دروسی كه به تفكر و تمركز بیشتر نیاز دارند مانند ریاضیات و اهمیت بیشتر دارند.
در کشور ما و البته تا حدودی در زندگیهای صنعتی امروز غذاها غالبا کنسروی و فست فود شده اند والدین کارمند هستند بسیار کم پیش می آید که به صبحانه به عنوان غذای اصلی نگریسته شود و اکثرا حذف می شود در صورتیکه کودک و نوجوانی که در سنین رشد و یادگیریست نیاز حیاتی به این وعده غذایی دارد
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2559 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:28 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: